Värdering

Vad är min bostad värd?

Den frågan vill du självklart ha svar på, även om du inte går i säljtankar. Jag erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

Att få en uppskattning av värdet på din bostad och koll på marknaden kan bli kicken du behöver för att sälja. Det kan också bli det som får dig att avvakta. Oavsett vilket är en värdering av ditt hem alltid relevant.

Faktorer som spelar in när jag värderar din bostad är till exempel läget, områdets attraktionskraft och bostadens skick. Lite hänsyn tas även till taxeringsvärdet. I samband med värderingen berättar jag mer om hur jag räknar samt hur marknaden ser ut för tillfället. Jag har jobbat på marknaden runt Hudiksvall/Hälsingland i 10 år och har både expertis och lokalkännedom för att ge dig en träffsäker fastighetsvärdering.

Behöver du en skriftlig värdering, en så kallad bankvärdering, som du kan använda om du vill lägga om lån eller ta renoveringslån hjälper jag självklart även till med det till en kostnad av 2500 kr.

 

Boka värdering

© Mäklartorget - Åsa Andersson 2019 Personuppgiftspolicy