Om oss

Man behöver inte vara störst för att vara bäst

Efter 12 år som mäklare i Hudiksvall vill jag påstå att min erfarenhet, ambition och mitt kontaktnät får mig att sticka ut. Att sälja bostäder är något jag brinner för och vill skapa bra affärer och få nöjda kunder. Därför driver jag nu Mäklartorget i egen regi sedan maj 2019, för att få jobba med exakt det jag vill. Ihop med min fotograf, stylist, besiktningmän och den marknadsföring jag erbjuder kan du lita på att din bostad kommer att bli väl presenterad och med gott resultat som följd. Du kan läsa mer om mig, mina försäljningar och rekommendationer på hittamaklare.se/asa.andersson.1
"Det är skillnaden som gör skillnaden"
- Åsa Andersson, VD

Lokalkännedom är a och o

Jag kan i princip varenda gata runt Hudiksvall då jag själv är uppvuxen här samt genom min lokalkännedom och mitt kontaktnät vet jag vilka som både vill sälja och köpa. Planerar du att ändra ditt boende så är det bra att vara ute i god tid. Att veta värdet på sin bostad och kunna planera framåt skapar goda förutsättningar en smidig flytt.

12 år

Lång erfarenhet

48 975 000 kr

Högst värderat

4,7 av 5

Nöjda kunder

Att tänka på vid köp

Det kan upplevas som en djungel att köpa bostad. Här kan du läsa om vad du bör tänka på före, under och efter ditt köp av bostad. Vad skall du tänka på, inte glömma och vad är dina förpliktelser.

Läs mer

Vanliga frågor & svar

För att reda ut frågetecken vid köp och försäljning så har jag samlat de vanligaste frågor som jag får, till exempel vad är energideklaration, vem har undersökningsplikt eller vad är pantbrev? Du kanske funderar på tips när du skall välja din fastighetsmäklare, läs mer på FAQ.

Läs vår faq

Vad är din fastighet värd?

Att ta reda på värdet av sin bostad kan vara gynnsamt i många avseenden. Du kanske köpte det för många år sedan, vill köpa ut någon, lägga om lån, eller bara nyfiken. En värdering tar hänsyn till husets läge, skick, kringförsäljningar, delvis taxeringsvärdet och givetvis storleken. Hör av dig så bokar vi in en tid!

Boka värdering

© Mäklartorget - Åsa Andersson 2019 Personuppgiftspolicy