Köpa bostad

Att köpa en bostad

Att köpa bostad är inte alltid så lätt! Vilken typ av hus vill man ha, hur stort vill jag bo, vilket område är lämpligt? Vad säger banken? Det kan vara bra att hålla koll, ta in fakta och börja jämföra. För rätt var det är så är det din tur att slå till och då måste du vara förberedd och kunna ta ett snabbt beslut.

Aktuella försäljningar

Villor

Vanliga frågor & svar

För att reda ut frågetecken vid köp och försäljning så har jag samlat de vanligaste frågor som jag får, till exempel vad är energideklaration, vem har undersökningsplikt eller vad är pantbrev? Du kanske funderar på tips när du skall välja din fastighetsmäklare, läs mer på FAQ.

Läs vår faq

Att tänka på vid köp

Det kan upplevas som en djungel att köpa bostad. Här kan du läsa om vad du bör tänka på före, under och efter ditt köp av bostad. Vad skall du tänka på, inte glömma och vad är dina förpliktelser.

Läs mer

Vad är din fastighet värd?

Att ta reda på värdet av sin bostad kan vara gynnsamt i många avseenden. Du kanske köpte det för många år sedan, vill köpa ut någon, lägga om lån, eller bara nyfiken. En värdering tar hänsyn till husets läge, skick, kringförsäljningar, delvis taxeringsvärdet och givetvis storleken. Hör av dig så bokar vi in en tid!

Boka värdering

© Mäklartorget - Åsa Andersson 2019 Personuppgiftspolicy