Stjärnglans över Mäklartorget i juletider

Ulrika Stjärna och sambon Thomas Händel hade pratat ett tag om att minska sitt boende när ett radhus på Sandvalla dök upp. Med en utflugen dotter och en till som snart också är på väg kändes huset i Iggesund onödigt stort. Därtill fanns ju sommarstugan som de gärna ville ägna mer tid åt.

Så paret började spana in fastighetsannonser och fastnade för en bostadsrätt på Sandvalla via Mäklartorget.  
- Tyvärr kunde vi inte matcha slutbudet. Men vi gillade området och bad mäklaren, Åsa Andersson att höra av sig, om något liknande skulle dyka upp. 

 Samma dag som Ulrika skulle gå på semester ringde Åsa. En fyra på Finkvägen var på ingång, var Thomas och Ulrika möjligtvis intresserade? 

 Vi blev jätteglada och fick snabbt komma och titta. Vi kände direkt att bostadsrätten på ett plan matchade våra behov. Den inhyste även en mindre lägenhet med egen ingång där den ännu hemmaboende dottern kunde ha sitt krypin, medan de bägge sönerna får dela rum så länge. 
 
Ulrika och Thomas gav ett bud, en bra bit över det säljaren ville ha med förhoppning om en snabb och smidig affär utan budgivning. Säljaren var nöjd och plötsligt var Ulrikas och Thomas framtida boendefråga löst. Men  var det ju den där ”lilla” detaljen med villan i Iggesund.  
 
 Men jag har jobbat med Åsa och vet vad hon går för. Någon annan mäklare var aldrig aktuell i detta fall, då det handlade om både köp och sälj, så hon fick ta hand om den villaförsäljningen. Det blev smidigast för att få ihop allt, säger Ulrika.  
Och paret blev inte missnöjda. Två dagar tog det för Åsa att sälja huset i Iggesund. Självklart en lättnad för Ulrika och Thomas, som efter den välbehövliga semestervilan kastades in i ett flytt- och renoveringskaos.  
  Sammanlagt hade vi 1,5 månad på oss att totalrenovera bostadsrätten här  Sandvalla. Det har varit en hysterisk tid, men nu är det klart. Det är knappt vi tror det är sant, säger paret och skrattar.  

Nu är det
 definitivt slutflyttat för familjen. Boendeytan är alldeles lagom och kommer heller inte att bli för stor den dagen de tre kvarvarande barnen flyttat ut. Men dit är det ett bra tag, yngsta sonen Linus är bara 9 år.  

 Vi är grymt  nöjda med Åsas insats. Hon är professionell, kunnig, snabb och noggrann. Vi värdesätter även att hon lyssnade in våra behov och hittade en flexibel lösning för oss både som köpare, men likväl som säljare. Det är bra kundservice. Hon får tveklöst fem stjärnor av fem möjliga, säger en Stjärna och får medhåll av en Händel. 
 

 

Tillbaka

© Mäklartorget - Åsa Andersson 2019 Personuppgiftspolicy