För paret Olsson Törnqvist blev Mäklartorget det självklara valet!

Efter 38 år i radhus var det dags för Hans Olsson och Yvonne Törnqvist att sälja sin bostad på Breda gatan i Hudiksvall. Då ingen av dem var särskilt insatta i hur en bostadsförsäljning går till var frågorna många. Det var viktigt med en kunnig och trygg mäklare som gjorde processen lättbegriplig. Efter att ha träffat tre stycken mäklare föll valet på Mäklartorget i Hudiksvall.

– Det har vi inte ångrat en sekund. Vi är helnöjda med Åsa Anderssons insats. Snabbt, tryggt och enkelt från start till mål.

Efter nästan fyra decennier och två utflugna döttrar, kändes radhuset med alla rum och trappor nedanför Högliden onödigt stort för Hans och Yvonne. Därtill fanns sommarstugan i Lakbäck som de vistas mycket i. 
När beslutet om försäljning var taget, gick de in på nätet och registrerade sig på en oberoende mäklarsajt.
– Mäklartorget hörde av sig först. Åsa var otroligt snabb men vi fick även svar från ett par andra mäklare i Hudiksvall, berättar Yvonne.

Då en bostadsförsäljning är en stor affär i livet är det förstås viktigt att jämföra och känna sig för vad som passar just ens egna behov. Därför träffade Hans och Yvonne flera mäklare innan de bestämde sig.
– Men valet blev inte särskilt komplicerat. Åsa Andersson motsvarade alla våra förväntningar, verkligen proffsigt, påläst och tryggt.

Processen från fotografering, annonsering, visning till budgivning och slutgiltig försäljning gick otroligt snabbt och smidigt.
– Vi är nöjd med Mäklartorgets insats och resultat och kan varmt rekommendera Åsa Andersson till andra som går i försäljningstankar, avslutar paret Olsson Törnqvist som nyligen flyttat in i en trivsam hyresrätt vid Läroverket, med magnifik utsikt över Hudiksvallsfjärden.

 

Tillbaka

© Mäklartorget - Åsa Andersson 2019 Personuppgiftspolicy