Därför valde de Mäklartorget

När Frida Rolin och Joakim Modin fick dottern Lova blev den pittoreska etagevåningen på Ankargatan med alla trappor ganska opraktisk. Mäklartorgets Åsa Andersson hjälpte till med lägenhetsförsäljningen och förmedlade samtidigt köpet av drömhuset i Ilsbo.

Det har gått några månader sedan flytten från centrala Hudiksvall till Ilsbo. Den lilla familjen trivs som fisken i vattnet och dottern Lova ett år har börjat dagis.
– Vi är supernöjda, livskvalité och frihet, säger Joakim Modin och lyfter upp dottern.

Inledningsvis anlitades en annan Hudikmäklare för lägenhetsförsäljningen, men det gick trögt, ovanligt trögt och bostaden blev inte såld.
– I samma veva fick vi nys om det här huset i Ilsbo som Mäklartorget höll i. Vi kände direkt att här ville vi bo, berättar Frida Rolin som själv är uppvuxen i Ilsbo och gått på samma dagis som Lova nu går på.

Säljarna, ett äldre par hade uttryck önskemål om att de gärna ville se just en barnfamilj med Ilsboanknytning i sin villa, så bättre matchning kunde det knappast bli. Åsa kontaktade därför säljarna under pågående försäljning för att höra om de ville träffa Frida och Joakim. De ville de.
Familjerna fann varandra och de nyblivna föräldrarna fick första tjing på huset.

– Flexibiliteten och den personliga servicen som Åsa bjöd på hade vi absolut inte förväntat oss. Det fanns ju fler intresserade. Det kändes väldigt förtroendeingivande så vi kollade med Åsa om hon även kunde tänkas ta hand om vår lägenhet på Ankargatan.

Då Åsa sålt flera bostadsrätter på Ankargatan och dessutom själv bott på området, tog hon gärna över försäljningen. Processen med fotografering och visningar kickade igång snabbt. Och även om Mäklartorget inte heller lyckades sälja lägenheten direkt var paret aldrig oroliga.
– Nej, Åsa övertygade oss till etthundra procent om att hon skulle lyckas med uppdraget, vilket hon också gjorde.

Tryggheten och det personliga bemötandet imponerade på familjen och de har känt sig väl omhändertagna både som köpare och säljare i processen med att byta bostad.
– När beslut tagits har allting gått smidigt och fort. Det var inget fel på den andra mäklaren, men vi tycker att bilderna från Mäklartorget gjorde vår lägenhet bättre rättvisa, menar Frida och släpper ut hundarna Tyson och Sansa som har fått en efterlängtad gård att springa runt på.

Funderar du också på att sälja, eller letar du bostad? Gör som paret Rolin Modin låt Mäklartorget bli din mäklare på vägen mot ett nytt boende!

Tillbaka

© Mäklartorget - Åsa Andersson 2019 Personuppgiftspolicy